Personvern


Vi anerkjenner viktigheten av å beskytte personvernet til personlig informasjon. Vi har innført fornuftige retningslinjer og sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen du gir oss. Når du registrerer en konto hos oss, gir du ditt samtykke til å behandle slike innsendte personopplysninger i samsvar med disse retningslinjene for personvern.

Disse retningslinjene for personvern gjelder for alle beskyttede personopplysninger samles inn, vedlikeholdes eller brukes av oss.

Hvilken informasjon vi samler

Vi samler inn personopplysninger fra besøkende som registrerer sin informasjon (f.eks. Navn, kjønn, adresse, telefonnummer (e), e-postadresse, etc.) for å opprette en konto.

Hvordan bruker vi informasjonen du oppgir

Hvis du gir oss dine personlige opplysninger, og deretter med ditt samtykke, vil vi bruke denne informasjonen til å holde deg informert om våre spesielle hendelser eller kampanjer, og / eller for å behandle bestillinger du kan plassere. Ellers kan vi bruke informasjonen du gir oss bare å gå gjennom vår ytelse og for å forbedre våre tjenester til deg, eller til å kommunisere med deg om din bestilling.

Har vi deler informasjonen med andre

Vi vil aldri selge, leie ut eller videreformidle våre kunders navn, adresser, e-postadresser eller annen personlig informasjon til enhver enhet. Med mindre vi er pålagt å gjøre det etter loven eller i forbindelse med en rettskrav eller fortsetter.

Tilbake
Copyright © 2018 www.ekabim.com. Powered by Billige Briller,Solbriller