Frakt & Retur

Shipping

Ordre skip via International Express Mail Service og vanligvis kommer i løpet av en uke. Vi er en profesjonell online forhandler og samarbeide med EMS lang sikt. Alle bestillinger er forsikret for hele kjøpesummen, og kan spores på EMS nettsiden.

Sørg for at du er hjemme når pakkene er ventet å ankomme.

Alle pakkene er sendt inne en annen boks.

Mens for wholesaling, kan du kontakte oss! Gratis frakt og stor rabatt kan tilbys.

Returrett

Før du nyter det enkelt å bytte og returrett, må du kontakte oss for leveringsadresse dersom du ønsker å sende elementer tilbake. Alle elementer sendt tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand dvs. ubrukt, uvasket, med alle koder vedlagt.

Vennligst bekreft farge, størrelse og stil når du plasserer din bestilling i henhold til bildene vi tilbyr. Etter å ha mottatt våre produkter, hvis du ikke er fornøyd med farge eller størrelse, men ikke kvalitet problemer, bytte eller delvis tilbakebetaling av kjøpesummen er tilgjengelige. Return forsendelse er på kjøpers regning.

Når det gjelder kvalitet problemer eller feil versjon, kan du ta bilder av elementer og sende dem til oss. Vi tar fullt ansvar hvis kvaliteten problemer er bekymret.

Hvis du ønsker å utveksle elementer for en annen stil eller forespørsel refusjon, vennligst informer oss sporingsnummeret etter at varene blir sendt tilbake. Når vi mottar pakken, vil vi sende varen du omorganisere eller refundere betalingen.

Hvis du har spørsmål om retur av produkter, kan du kontakte oss!

Ordreannullering

Kansellering av en ordre må være forespurt før ordren har blitt sendt. Årsak at vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig innen 6-8 timer etter ordre å plassere, så vi er ikke alltid i stand til å kansellere en bestilling etter at den er plassert. Din forståelse er verdsatt. Avbestilling forespørsler etter at ordren har blitt sendt blir behandlet i samsvar med våre retningslinjer for retur.

Friendly Notice: Hvis du ikke har mottatt din 10-sifret sporingsnummer innen 3 dager etter at du bestiller, kan det hende at e-postserveren har sett det som spam. I dette tilfellet, kan du kontakte oss for å få hjelp.

Tilbake
Copyright © 2018 www.ekabim.com. Powered by Billige Briller,Solbriller